SIGNE BONNÉN

Kommunikationsrådgiver
Bedre samtaler, handlingsfokuserede breve, stærkere relationer, styrkede virksomheder

“Vi har været super glade for samarbejdet, som hele vejen har været præget af stor interesse og vi har fået professionel rådgivning på hele kommunikationsområdet.” Lone Boe Rasmussen, projektchef, København Kommune, Digital Post

Stærke relationer i tekst og tale

Signe Bonnén: Som erfaren kommunikationskonsulent og underviser har jeg gennem mere end 20 år arbejdet med alt inden for kommunikation. Fx har jeg udarbejdet store kampagner med plakater overalt i København, udviklet koncepter så buschauffører holder længere på arbejdsmarkedet, stået bag udvikling af meget store hjemmesider. Da jeg var kommunikationschef i Økonomistyrelsen, var jeg ansvarlig for for den største omorganisering i staten. Jeg har holdt kurser og workshop i alt fra personlig gennemslagskraft, adfærdspsykologi, facilitering og i massevis af Skriv Bedre-kurser.

Jeg har et skarpt fokus på, hvordan kommunikation kan være med til at opbygge gode relationer. Fx hvordan virksomheder kan opbygge stærke relationer for deres kunder og samarbejdspartnere. Det kan være konkret i breve til borgere eller hvordan man kan forstærke relationerne internt i virksomhederne med en bedre samtalekultur.

Læs artikler fra Lederweb:

Læs artikler fra kommunikationsforum:

I samarbejde med Lise Kissmeyer har Signe skrevet bogen TAL SAMMEN – simple værktøjer til bedre samtaler. Læs mere om bogen her

CV

  • Cand.comm. fra RUC og derefter ekstern lektor samme sted
  • Eksamineret facilitator fra DME
  • Kommunikationschef i Økonomistyrelsen
  • Kommunikationskonsulent i Nationalt Forskningscenter for Arbejdsmiljø
  • Kommunikationskonsulent i Arbejdstilsynet
  • Beskikket censor på HumTek, Performancedesign og Kommunikation, RUC
  • Ejer af Artefakt Kommunikation 2009-2019

Læs mere om, hvad Signe tilbyder:

Kursus: Præsentationstræning

Workshop og foredrag: Bliv en bedre samtalepartner

Rådgivning: Samtaleforløb

Resten af FLOK om Signe:
Signe er kommunikationsmennesket i FLOK, social, talende, lyttende, optaget af dialoger og mennesker. Signe udstråler en blanding af ansvarlighed og spas, der får dig til at slappe helt af i hendes selskab. Signe er medskaber af fotosamlingen pick a picture og af dialogkortene Working Stories

  • +45 60 81 76 71
  • bonnen@flok.dk
LinkedIn
Cases

Se eksempler på løste opgaver her

Den Kommunale Lederpris blev kendt

Styrket kendskab til betydningen af god offentlig ledelse var en del af resultatet af en utraditionel kommunikationsopgave for Center for Offentlig Ledelse

LÆS MERE

Brevene blev digitale i Københavns Kommune

Hvordan ændrer alle medarbejdere og ledere i landets største kommune kommunikationsvaner og begynder at sende digital post til borgerne?

LÆS MERE

Forståelige breve til landmænd

Breve fra Fødevarestyrelsen til landmænd om tørt fagstof skabte afstand mellem afsender og modtager. Lige indtil landmændene selv fik lov til at ændre ordlyden i brevene.

LÆS MERE

Online undervisning i online undervisning

“Vi deltog som team på et onlinekursus á tre gange to timer med Signe Bonnén fra FLOK. Formålet med kurset var, at vi selv blev endnu skarpere på at afholde kurser og møder online…”

LÆS MERE

Tak for at få vores virtuelle konference til at lykkes

Hvordan konverterer man en fysisk konference for 250 tilmeldte til en online konference med knap 800 tilmeldinger. Få gode råd, som kan hjælpe dig, når du skal holde onlinemøder eller -konferencer.

Læs mere