SIGNE BONNÉN

Kommunikationskonsulent
Bedre samtaler, handlingsfokuserede breve, stærkere relationer, styrkede virksomheder

Stærke relationer i tekst og tale

Signe Bonnén: Som erfaren kommunikationskonsulent og underviser har jeg gennem mere end 20 år arbejdet med alt inden for kommunikation. Fx har jeg udarbejdet store kampagner med plakater overalt i København, udviklet koncepter så buschauffører holder længere på arbejdsmarkedet, stået bag udvikling af meget store hjemmesider. Jeg var chef og ansvarlig for kommunikation om den største omorganisering i staten. – Som erfaren kommunikationskonsulent og underviser har jeg holdt kurser og workshop i alt fra personlig gennemslagskraft, adfærdspsykologi, online facilitering og i massevis af Skriv Bedre-kurser.

Jeg har et skarpt fokus på, hvordan kommunikation kan være med til at opbygge gode relationer. Fx hvordan virksomheder kan opbygge stærke relationer for deres kunder og samarbejdspartnere. Det kan være konkret i breve til borgere eller hvordan man kan forstærke relationerne internt i virksomhederne med en bedre samtalekultur.

Som noget nyt tilbyder jeg samtaleforløb for ledere og medarbejdere (tidligere har jeg kun gjort det, når folk har efterspurgt det). Læs mere om FLOKs samtaleforløb.

Læs artikel fra Lederweb: Har du mod på et tillidsfuldt ledelsesteam?

Læs artikel fra kommunikationsforum: Bliv en bedre samtalepartner – og rarere at være sammen med

Læs artikel fra Kommunikationsforum: Skab online nærvær

Køb Signes bog her

CV

  • Cand.comm. fra RUC og derefter ekstern lektor samme sted
  • Eksamineret facilitator fra DME
  • Kommunikationschef i Økonomistyrelsen
  • Kommunikationskonsulent i Nationalt Forskningscenter for Arbejdsmiljø
  • Kommunikationskonsulent i Arbejdstilsynet
  • Beskikket censor på HumTek, Performancedesign og Kommunikation, RUC
  • Ejer af Artefakt Kommunikation 2009-2019

Læs mere om, hvad Signe tilbyder:

Kursus: Præsentationstræning

Rådgivning: Samtaleforløb

Resten af FLOK om Signe:
Signe er kommunikationsmennesket i FLOK, social, talende, lyttende, optaget af dialoger og mennesker. Signe udstråler en blanding af ansvarlighed og spas, der får dig til at slappe helt af i hendes selskab. Signe er medskaber af fotosamlingen pick a picture.

  • +45 60 81 76 71
  • bonnen@flok.dk
LinkedIn
Cases

Se eksempler på løste opgaver her

Den Kommunale Lederpris blev kendt

Styrket kendskab til betydningen af god offentlig ledelse var en del af resultatet af en utraditionel kommunikationsopgave for Center for Offentlig Ledelse

LÆS MERE

Brevene blev digitale i Københavns Kommune

Hvordan ændrer alle medarbejdere og ledere i landets største kommune kommunikationsvaner og begynder at sende digital post til borgerne?

LÆS MERE

Forståelige breve til landmænd

Breve fra Fødevarestyrelsen til landmænd om tørt fagstof skabte afstand mellem afsender og modtager. Lige indtil landmændene selv fik lov til at ændre ordlyden i brevene.

LÆS MERE

Online undervisning i online undervisning

“Vi deltog som team på et onlinekursus á tre gange to timer med Signe Bonnén fra FLOK. Formålet med kurset var, at vi selv blev endnu skarpere på at afholde kurser og møder online…”

LÆS MERE