Kursus - præsentationstræning

Tilmeld dig vores kursus og få konkrete tips og tricks til din præsentation.

BOOK ET KURSUS
Vores erfaring er, at der er stor forskel på virksomheder og de medarbejdere som skal have gavn af kurserne. Derfor har vi altid indledende dialog med virksomhederne inden et kursus tilrettelægges og målrettes deltagerne

Læs artikel Præsentationsteknik – lys op i lokalet af Signe Bonnén

VIRKSOMHEDSKURSUS

Kursus i præsentationstræning tager udgangspunkt i at du sikkert allerede har undervist, holdt oplæg og fremlagt mange gange. Men du trænger til ny inspiration og til at ryste gamle vaner af dig. Du ønsker at få træning i præsentationsteknik – at få udviklet og finpudset dine bedste sider. Måske du ønsker at få indsigt i hvordan du undgår nervøsitet eller hvordan du kommer af med dine særlige sider. Eller måske ønsker du at få viden om, hvordan både du og dit publikum får mere energi.

Større sikkerhed i din præsentation

Præsentationstræning handler både om at kunne formulere et klart budskabet, og om at få det ud over rampen. Men præsentationstræning handler også om at få kontakt til dit publikum, at mærke og bruge den energi, som dine tilhører giver tilbage. Derfor har præsentationstræning i FLOK fokus på det dialogiske aspekt, på at inddrage og involvere publikum.

Når du skal op på scenekanten har din personlige fremtræden stor betydning. Derfor træner vi både kropssprog, stemme og vejrtrækningen, så du kan fremstå med dine styrker og viser dine bedste sider frem.

Fang dit publikum med skarpe budskaber og gribende fortællinger

Præsentationstræning handler ikke kun om din fremtoning, men også om at planlægge hvad du vil sige og hvad dit mål er – ofte ønsker de fleste mere end blot at oplysning og give viden. Men at den viden skal kunne bruges og måske endda føre til at dit publikum handler anderledes i fremtiden. Derfor kan man hente inspiration i teorien om adfærdsdesign. Storytelling er ofte også et centralt element, så dit publikum husker dit budskab i længere tid.

Du vil på dagen få:

  • Personlig feedback så du kan tage næste skridt i din udvikling
  • Træning og øvelser til bruge din krop når du præsenterer
  • Gode råd så din stemme og vejrtrækning støtter dig i din fremtræden
  • Ideer til inddragende og involverende tiltag
  • Hjælp til fokusering og konkretisering af dit indhold
  • Finde frem til de historier, som kan underbygge dit budskab

Ved at være på kursus i præsentationstræning, får du en unik indsigt i dig selv og dine styrker. Det kan nemlig være sjældent at man underviser eller oplægsholder får feedback som man faktisk kan bruge til noget – feedback, som giver lyst og mod til udvikle sig til næste niveau.

Kurset tilpasses den enkelte virksomhed

Kurset bliver altid nærmere tilrettelagt de behov netop du og dine kolleger og medarbejdere har. Ring eller skriv for yderligere information.

Underviser i præsentationsteknik

Signe Bonnén har gennem 25 år undervist i præsentationsteknik, personlig fremtræden og dialogisk kommunikation. Hendes undervisning tager udgangspunkt i den enkeltes styrker og vejleder og giver individuel feedback – så deltagerne har mulighed for selv at arbejde videre. Signe evner at skabe et trygt og tillidsfuldt læringsrum med plads til alle. Læs mere om Signe her.

Vil du videre mere om vores kursus i præsentationsteknik?

Kontakt underviser Signe Bonnén: bonnen@flok.dk / 60 81 76 71

 

Se flere kurser fra FLOK

KONTAKT:
Skriv eller ring til Signe Bonnén og hør om mulighederne for at få kurser og workshop i præsentationstræning

bonnen@flok.dk/ 60 81 76 71