Har du brug for en professionel sparringspartner?

Book et samtaleforløb og bliv klogere på dit arbejdsliv

Har du brug for én at tale med om dit arbejdsliv? En sparringssamtale giver dig nye indsigter, klarhed over din situation og nye ideer til veje frem. Mange ledere og medarbejdere har ind imellem brug for en professionel sparringspartner, når arbejdslivet byder på udfordringer på den ene eller anden måde. I FLOK har vi mange års erfaringer med at hjælpe:

  • når du har samarbejdsmæssige udfordringer
  • når du står overfor at skulle lede større forandringer, som du skal have greb om
  • når du oplever, at elementer i dit arbejdsliv er uoverskuelige eller dilemmafyldte
  • når du mærker tvivl og er ramt på din motivation og arbejdsglæde

Samtalerne foregår altid i fuld fortrolighed. Du kan få en enkeltstående samtale eller booke et forløb med flere samtaler, hvilket mange har glæde af. Læs herunder om vores tilgang og erfaringer med rådgivende samtaler.

Ring til en af os eller skriv en mail til  flok@flok.dk, så hjælper vi dig med at finde den rette samtalepartner til dig.

IMG_0437

En sparringssamtale varer 1,5 time og foregår i vores lokaler i Gothersgade 11, København K. Onlinesamtaler er også en mulighed, ligesom vi efter særlig aftale kan komme til dig.

Signe Bonnén

Der kan være mange grunde til at begynde et samtaleforløb – men tvivl vil nok ofte være til stede – Det kan være tvivl om hvordan du tackler en konkret udfordring eller hvordan du kommer videre fra det sted du står nu. En professionel samtale vil hjælpe dig til at udvide din forståelse og åbne for veje du ikke før har set. En samtale vil hjælpe dig til at kunne tage nye skridt og se flere handlemuligheder.

Målet med samtalerne er fremadrettet – at ændre på noget af det som er, men som du ønsker skal være anderledes, og hvor det kan være svært at finde frem eller se nye veje.

Mange fortæller at de oplever en samtale med mig som meget nærværende, og hvor de har en oplevelse at blive lyttet til og hvor spørgsmål åbner for refleksioner, så de kan se flere og nye perspektiver på det, de før grublede over.

Jeg har rådgivet, undervist og været professionel sparringspartner i mere end 20 år. Som tidligere ansat og som kommunikationschef i Økonomistyrelsen har jeg erfaring med at sidde på begge sider af bordet og jeg har selv oplevet det krydspres mange ledere sidder midt i.

Læs mere om Signe

Kontakt Signe: 60 81 76 71 / bonnen@flok.dk

Kenneth Agerholm

Hvad vil du bruge samtalen til:

  • Et frirum fra den daglige motorvej af beslutninger, til at reflektere og overveje centrale og vigtige spørgsmål, der giver dig nye perspektiver på din ledelsesrolle.
  • At få nogle nye ledelsesmæssige gear og handlemuligheder, når du/I skal lykkes med en større forandringsproces i organisationen.
  • At få afklaret hvad dit næste job eller karrierevej skal være, så du igen kan mærke arbejdsglæden bruse når du står op om morgenen.

 Hvordan arbejder jeg? Mine klienter siger at jeg har en ærlig, nærværende og pragmatisk tilgang, som gør at vi hurtigt kommer til kernen af det der vigtigt. Mange sessions lykkes særligt godt, fordi vi både giver os tid til at forstå hvad udfordringerne egentlig er i kernen, og fordi vi har fokus på at se nye muligheder og udsyn vi ikke havde inden vi gik i gang.

Hvad er mine erfaringer? Jeg har en toårig coachuddannelse fra DISPUK, og har 10 års erfaring som karrierecoach for mange hundrede klienter. Jeg har i mange år arbejdet som leder, ledelsesrådgiver og organisationskonsulent. Jeg har ledet store udviklingsprojekter indenfor bæredygtighed og oplevelsesøkonomi, og underviser ledere og virksomhedsfolk på universiteter i Danmark og Baltikum.

Læs mere om Kenneth

Kontakt Kenneth: 31 45 67 66 / agerholm@flok.dk

Nanna Munk

I en samtale med mig bliver du lyttet til og samtidig udfordret på dine antagelser og forståelser. Du bliver hjulpet til at forstå mere, se flere nuancer og dermed få øje på nye handlemuligheder i din situation.

Samtaler med mig tager altid afsæt i dit arbejdsliv, men min erfaring er, at arbejde og person altid er sammenviklet, så vi går derhen, hvor samtalen fører os. Jeg kan især hjælpe med samarbejdsproblematikker og jeg har stor erfaring med ledersparring om f.eks. din personlige ledelsesstil, karrierevalg og strategiovervejelser.

Min tilgang som din samtalepartner bygger primært på narrativ praksis, som jeg har udviklet gennem mine mange år som rådgiver og er uddannet i bl.a. gennem et flerårigt forløb i Inpraxis. Jeg har igennem årene haft 1:1 forløb med ledere på alle niveauer, fra direktøren til teamlederen, samt med deres medarbejdere, når der var særlige behov for en fortrolig sparringspartner og rådgiver.

Læs mere om Nanna

Kontakt Nanna: 30 13 18 62 / munk@flok.dk