KENNETH AGERHOLM

Organisationsudvikler, facilitator, konferencedesigner og jazzmusiker

Når I ønsker at skabe forandringer der lykkes. Når I går efter optimal buy-in, kreativitet og handling fra medarbejdere, deltagere og interessenter.

Humancentreret tilgang

Sammen med mine dygtige kolleger i FLOK hjælper jeg virksomheder og organisationer med at skabe en virksomhedskultur der er agil og innovativ som en start-up, med motiverende og effektive møder der skaber resultater. Vi uddanner ledere og medarbejdere til at blive master facilitatorer. Vi designer, faciliterer og modererer konferencer og strategiprocesser hvor deltagerne eller ledergrupper oplever at der skabes helt unikke resultater og transformationer. Tilgangen er altid humancentreret.

Som konsulent arbejder jeg med store og mindre innovationsprojekter (bl.a. for ARLA, B&O og Gate21), tværgående ledelse (bl.a. for Takeda Pharma), internationale konferencer (bl.a. for Københavns Universitet, Region Hovedstaden, Saab m.fl.) samt med facilitering og mødekultur (bl.a. for Novo, ministerier, styrelser, Københavns Kommune m.fl.).

Særligt har jeg erfaringer med at facilitere innovation i store bæredygtige tværsektorielle triple helix projekter. Gennem 10 år har jeg således udviklet mere end 25 innovationspartnerskaber mellem virksomheder og kunstnere. – Og så jeg har jeg hjulpet mere end 35 start-ups med at udvikle deres forretningsmodeller.

Domænekendskab, metoder og koncepter

Design Sprint

En af de mest effektive metoder til at opnå hurtige forrtningsresultater når I skal udvikle produkter og services – fysiske eller digitale. En faciliteringsmetode der er geart til at skabe nye løsninger på kort tid med involvering af de vigtiste interessenter. Faktisk tager en Sprint session kun 4 dage.

QVEST

Jeg er en af de få i Danmark, der kan arbejde med det unikke onlineredskab QVEST. En slags omvendt spørgeskema der effektivt og hurtigt mobiliserer deltagere, genererer ideer og giver ledelsen indsigt i interessenters overvejelser om f.eks. en strategiimplementering eller forandringsproces.

  • +45 31 45 67 66
  • agerholm@flok.dk
LinkedIn

CV

  • Gæsteforlæser på Roskilde Universitet og Københavns Universitet
  • Guest Professor på BA School of Business and Finance, Riga, Letland
  • Eksamineret coach og systemisk proceskonsulent fra DISPUK
  • Mag.art. i Musikvidenskab og Pædagogik fra Københavns Universitet
  • Trombonist i bl.a. New Jungle Orchestra med koncerter i mere end 50 lande verden over

 

Resten af FLOK om Kenneth:
Kenneth er kunstneren i FLOK, musisk, kreativ, krøllet hjerne på den gode måde. Man altid går lidt gladere og meget klogere derfra, når man har været sammen med Kenneth,

Vi vil røbe at:
Du ikke skal lade dig ikke narre af  Kenneths ”kunstner-profil”: Han elsker Excel-ark og har lært os andre at bruge organiseringsværktøjet ”Trello”.

Cases

Se eksempler på løste opgaver her

Proteiner på 100 nye måder i ARLA

ARLA fik 100 nye ideer til måder at bruge proteiner på – og samtidigt et fuldt idekatalog over innovative metoder til deres udviklingsafdeling.

LÆS MERE

TRANSFORM konferencen samlede viden om bæredygtige byer

200 deltagere, to ministre, flere borgmestre, en tænketank, 30 interessentgrupper + et par skoleklasser. TRANFORM konferencen havde brug for professionel facilitering!

LÆS MERE

MOVIA tog initiativ til at se fremtiden i øjnene

Teknologiudvikling og samkørselstjenester fik 80 ledere fra transportområdet til at kaste sig ud i en kreativ proces.

LÆS MERE