KENNETH AGERHOLM

Organisationskonsulent og jazzmusiker
Facilitering, konferencedesign, partnerskaber, innovation

Humancentreret tilgang

Jeg hjælper organisationer og virksomheder i det offentlige og private med at tage bedre beslutninger og omtænke deres handlemuligheder vha. en humancentreret tilgang.

Som konsulent arbejder jeg med store innovationsprojekter (bl.a. for ARLA og B&O), tværgående ledelse (bl.a. for Takeda Pharma), internationale konference (bl.a. for XX] samt med facilitering og mødekultur (bl.a. for Københavns Kommune).

Særligt har jeg erfaringer med at facilitere innovation i store tværsektorielle triple helix-projekter. Gennem 10 år har jeg således udviklet mere end 25 innovationspartnerskaber mellem virksomheder og kunstnere. – Og så jeg har jeg hjulpet mere end 35 start-ups med at udvikle deres forretningsmodeller.

QVEST
Jeg er en af de få i Danmark, der kan arbejde med det unikke onlineredskab QVEST. En slags omvendt spørgeskema der effektivt og hurtigt mobiliserer deltagere, genererer ideer og giver ledelsen indsigt i interessenters overvejelser om f.eks. en strategiimplementering eller forandringsproces.

  • +45 31 45 67 66
  • agerholm@flok.dk
LinkedIn

CV

  • Gæsteforlæser på Roskilde Universitet og Københavns Universitet
  • Guest Professor på BA School of Business and Finance, Riga, Letland
  • Eksamineret coach og systemisk proceskonsulent fra DISPUK
  • Mag.art. i Musikvidenskab og Pædagogik fra Københavns Universitet
  • Trombonist i bl.a. New Jungle Orchestra med koncerter i mere end 50 lande verden over

 

Resten af FLOK om Kenneth:
Kenneth er kunstneren i FLOK, musisk, kreativ, krøllet hjerne på den gode måde. Man altid går lidt gladere og meget klogere derfra, når man har været sammen med Kenneth,

Vi vil røbe at:
Du ikke skal lade dig ikke narre af  Kenneths ”kunstner-profil”: Han elsker Excel-ark og har lært os andre at bruge organiseringsværktøjet ”Trello”.

Cases

Se eksempler på løste opgaver her

Proteiner på 100 nye måder i ARLA

ARLA fik 100 nye ideer til måder at bruge proteiner på – og samtidigt et fuldt idekatalog over innovative metoder til deres udviklingsafdeling.

LÆS MERE

TRANSFORM konferencen samlede viden om bæredygtige byer

200 deltagere, to ministre, flere borgmestre, en tænketank, 30 interessentgrupper + et par skoleklasser. TRANFORM konferencen havde brug for professionel facilitering!

LÆS MERE

MOVIA tog initiativ til at se fremtiden i øjnene

Teknologiudvikling og samkørselstjenester fik 80 ledere fra transportområdet til at kaste sig ud i en kreativ proces.

LÆS MERE