Kursus i facilitering og mødeledelse

- bliv en professionel mødeleder der involverer

På kurset i facilitering for du tips og trick til at facilitere små og store møder. Det gør dig til en bedre mødeleder

Faciliterende mødeledelse

BOOK ET KURSUS
Vi tilbyder kurser i facilitering og mødeledelse. Alle kurser tilpasses de enkelte virksomheders behov og udforinger, derfor har vi altid dialog med virksomhederne inden et kursus tilrettelægges – vores erfaring er at stor forskel på virksomheder og de medarbejdere som skal have gavn af kurset.

KONTAKT

Hvis du vil have en uforpligtende snak, ring eller skriv til Kenneth på agerholm@flok.dk / 3145 6766. Eller på flok@flok.dk

1-DAGS KURSUS I FACILITERING OG MØDELEDELSE

Med et lyn kursus i facilitering og mødeledelse for ledere, konsulenter og mødeansvarlige der vil lære de nyeste redskaber og metoder til at skabe møder, der er effektive og engagerende.

Er du også dødtræt af langstrakte, kedelige møder med for få beslutninger, manglende handlinger og svage ideer? På dette endagskursus med mulighed for en opfølgning, får du enkle praktisk anvendelige redskaber, som gør dig i stand til at facilitere møder der involverer og skaber fremdrift og resultater.

Som facilitator kan du behændigt styre møder med kolleger, medarbejdere eller eksterne kunder, så alle oplever værdi.

Vi arbejder som en workshop, med korte teoretiske oplæg og masser af øvelser, og du får masser viden, du kan tage direkte hjem og bruge.

Det får du ud af et kursus i facilitering

  • Du lærer, hvordan du som facilitator involverer deltagerne og styrer mødets fokus, så gruppen når bedre løsninger og leverancer.
  • Du lærer at planlægge mødets form med enkle metoder og redskaber der virker.
  • Du får professionelle tips og tricks til at skabe resultater – hurtigere og med højere kvalitet.

Underviser i faciliteringskursus

Underviser og facilitator er Kenneth Agerholm, der har undervist i facilitering på Køenhavns Universitet, BA Business School i Riga, på RUC og we:LIFT uddannelsen. Han har været facilitator på workshop, konferencer og seminarer i Danmark og Europa indenfor et bredt spektrum af emner: byggeri, medico, offentlig forvaltning, trippelhelixprojekter og uddannelse.

Derudover er Kenneth jazzmusiker, hvilket giver ham unikke kompetencer som improvisator og en lydhørhed for deltagere og stemningen.

Se mere om Kenneth Agerholm her.