Bedre undervisning med kreative metoder

1-DAGS KURSUS

Boost din formidling: Skab mere læring med kreative metoder 

Skal du formidle fagligt indhold til andre og har du brug for ny inspiration til din undervisning og fremlæggelser? Ønsker du, at dine deltagere, kunder eller medarbejdere skal gå hjem og tænke tilbage på en spændende og lærerig dag? Vil du blive klogere på, hvordan man kombinerer kreative metoder til fagligt indhold på en sjov og samtidig seriøs måde?

Du har styr på dit indhold. Du ved at læring og ny viden bliver lært og forstået gennem både de ord du siger og de metoder du bruger, men du trænger til inspiration.

Hvad får du?

Dette kursus vil inspirere dig til at bruge kreative metoder for at fremme læring. Du får en række metoder præsenteret og koblet dem til din hverdag, så du kan gå lige hjem og benytte dem.

På kurset får du:

  • To erfarne undervisere, der på hver deres måde er eksperter i brug af kreative metoder i formidling
  • Indsigt i hvornår og hvordan du kan bruge improvisation og kreativitet i undervisning og læring
  • Afprøvet og lært flere kreative metoder
  • Afprøvet improvisationsøvelser og mindre breaks
  • Inspiration til din hverdags præsentation og undervisning

Hvem er kurset for?

Du er projektleder, underviser, leder eller facilitator. En af dine opgaver er at skulle stå frem og engagere andre, og du ønsker nye måder at tilrettelægge dine oplæg eller undervisning på en inddragede og involverende måde. 

Undervisere

Signe Bonnén er kommunikationsekspert og har trænet undervisere, eksperter og ledere i kommunikation i mere end 25 år. Derudover er Signe uddannet facilitator og gennem sit virke som konsulent og underviser stor erfaring med at skabe læring gennem kreative metoder i sin egen formidling. Signe Bonnén er også en af hovedkræfterne bag det visuelle dialogværktøj pick a picture. Læs mere om Signe her.

Kenneth Agerholm inkarnerer om nogen koblingen mellem det kreative og faglig formidling. Kenneth har spillet jazz i mere end 30 år og i mere end 50 forskellige lande og er derudover mag.art fra Københavns Universitet og certificeret coach fra Dispuk. Kenneth er eminent til at mærke stemningen og føre deltagere på nye og ukendte veje og vil på dette kursus lære nogle af sine bedste fifs fra sig, når det gælder at bruge kreative metoder i faglig formidling. Læs mere om Kenneth her.