Kommunikationsrådgivning om event

Signe Bonnén hjalp Center for Offentlig Ledelse med event-kommunikation, mobilsite og nudging.

Den Kommunale Lederpris
Erik Lohmann-Davidsen fra Center for Offentlig Ledelse, COK havde brug for at få kendskabet til prisen styrket – også uden for kommunerne. Signe Bonnen bistod både i udviklingen og kvalificeringen af selve prisoverrækkelseseventet og i at skabe opmærksomhed om prisen i alle landets kommuner.

Det foregik i et miljø med komplekse samarbejdsrelationer, som Signe ifølge Erik Lohmann-Davidsen håndterede forbilledligt.

Ideer der forandrer
Projektet med lederprisen gik så godt, at Center for Offentlig Ledelse efterfølgende brugte Signe som kommunikationsrådgiver og kreativ ansvarlig til projektet ”Ideer, der forandrer”.

Her blev der udviklet et mobilsite med 25 enkle og konkrete innovationsideer til kommunale ledere. Indsatsen førte til et utraditionelt produkt, der benyttede ny teknologi og nye kommunikationsmåder med et meget lille budget, hvilket sidenhen fik megen omtale.

Design konference og kommunikationsrådgivning

Vil du have sparring på hvordan du kan få konferencer, som giver mening, energi og glæde, så kontakt FLOK@FLOK.dk.

Den kommunale lederpris fik også stor gavn af løbende af at få kommunikationsrådgivning og kommunikationssparring, så eventet fik større gennemslagskraft. Kontakt Signe Bonnén for nærmere inspiration på 60817671 eller på bonnen@flok.dk.