Facilitering af netværk

BOOK ET FORLØB

Et forløb om facilitering af netværk kan vare 1 eller 2 hele dage, hvor I lærer at skabe kvalitet i netværk.

KONTAKT:
Ring eller skriv til Nanna Munk og hør om mulighederne for at få et forløb, der passer til jer.

munk@flok.dk / 30 13 18 62

VIRKSOMHEDSFORLØB

Lær hvordan du skaber kvalitet i netværksgrupper. Faciliterer du netværksgrupper og trænger du til ny inspiration til, hvordan du puster gejst og nyt liv i gruppen? Så er dette 2 dages kursus om facilitering af netværk med kvalitet noget for dig.

Hvad får du på forløbet?

På forløbet får du viden om, hvordan du får mere kvalitet i de netværksgrupper, du arbejder med. Du lærer hvordan du designer og faciliterer spændende netværksmøder, hvor deltagerne er aktive og engagerede. Du får redskaber til at analysere netværksgruppen, så du forstår hvad netværket har brug for. Og du får en masse helt konkrete tips og tricks lige til at tage med hjem og bruge.

Det får du:

  • viden om netværk og kvalitetsarbejde i netværk
  • analyseværtøjer til at forstå dit netværk
  • designprincipper for udbytterige netværksmøder
  • viden om netværksfacilitatorens virkemidler og værktøjer
  • flere forskellige planlægningsværktøjer, som du kan bruge når du skal planlægge netværksmøder
  • en solid metodesamling med processer, der skaber videndeling og engagement på netværksmøder
  • en lækker kursusbog med alle materialer fra dagen samlet ét sted

Hvem er forløbet for?

Forløbet er for dig, der skal i gang med eller allerede faciliterer netværk. Det kan være interne netværk i din virksomhed for ledere eller specialister, eller det kan være netværk for  medlemmer i den fag- eller interesseforening du arbejder for. Du er ny eller forholdsvis ny i opgaven og har brug for ideer til, hvordan du skal gribe arbejdet med netværksgrupper an.

Underviser

Nanna Munk har i 15 år arbejdet indgående med netværk og netværksgrupper. Siden hun i 2003 skrev speciale om emnet, har hun både som facilitator af netværk, som underviser og som rådgiver udviklet metoder til at skabe kvalitet i netværksgrupper for ledere, specialiser og fagfæller. Nanna har gennem tiden undervist 100-vis af mennesker i netværksfacilitering og været konsulent på netværksarbejde for blandt andre HK, Region Sjælland, Lederne, Undervisningsministeriet og Finansanalytikerne. Læs mere om Nanna her.

Vil du vide mere om kurset?
Kontakt underviser Nanna Munk: munk@flok.dk / +45 30 13 18 62