NY BOG: ONLINE FACILITERING

Gode møder kommer ikke af sig selv, men hvordan planlægger du bedst når mødet er online? Find svar på det og meget mere i bogen ‘Onlinefacilitering’. Læs bogen og få praktiske råd om onlinefacilitering af almindelige møder, innovationsmøder, konferencer og webinarer, og ikke mindst de svære hybride møder. FLOK giver dig brugbare redskaber til break-outs, whiteboards og nye teknologier, adgang til færdige drejebøger og metoder til konflikthåndtering.

Forfatterne er: Ib Ravn, Signe Bonnén og Kenneth Agerholm

KØB BOGEN HER

Om bogen

Onlinemøder blev en del af hverdagen på mange arbejdspladser under corona, og mange oplevede dem måske som en fortyndet og distanceret udgave af almindelige møder. Men møderne var tilsyneladende effektive og nu ser det ud til at de mange steder er kommet for at blive. Hvad kan man gøre for at få de bedste onlinemøder, hvad fungerer godt og hvordan kan man overkomme de mest åbenlyse barrierer?

Det har tre erfarne mødefacilitatorer skrevet en bog om. Her har de overført deres viden til det nye format. Bogen besvarer spørgsmålene; hvordan sikrer du at deltagerne er engagerede, hvordan laver du gruppearbejder online og hvilke nye teknologiske virkemidler kan gøre dit møde allermest strømlinet.

For der er ingen grund til at skrue ned for ambitionerne når mødet er online. Med den rette facilitering kan online-møder helt det samme og måske mere end almindelige møder. Så læs bogen og få praktiske råd om onlinefacilitering af almindelige møder, innovationsmøder, konferencer og webinarer, og ikke mindst de svære hybride møder. Der er redskaber til break-outs, whiteboards og nye teknologier, adgang til færdige drejebøger og metoder til konflikthåndtering.

Gode møder kommer ikke af sig selv, men hvordan planlægger du bedst når mødet er online. Find svar på det og meget mere, i bogen Onlinefacilitering fra rådgivningsvirksomheden FLOK.

Ib Ravn har siden 2002 forsket i møder og facilitering og har gennem årene rådgivet private, offentlige og faglige organisationer samt trænet ledere i mødefacilitering. Ib er forsker og underviser på Master i Trivsels- og Ressourcepsykologi og har på Learning Lab Denmark og Danmarks Pædagogiske Universitet ledet fire forsknings- og udviklingsprojekter om facilitering af møder, konferencer og studiegrupper.

Dette er Ib Ravns sjette bog om mødefacilitering.

Læs mere om Ib Ravn

Signe Bonnén er erfaren kommunikationskonsulent og underviser, som gennem mere end 20 år har arbejdet med alt inden for kommunikation, fra personlig gennemslagskraft, adfærdspsykologi, onlinefacilitering og i massevis af Skriv Bedre-kurser.

Signe har et skarpt fokus på, hvordan kommunikation kan være med til at opbygge gode relationer og udbyder bl.a. samtaleforløb for ledere og medarbejdere

Læs mere om Signe Bonnén

Kenneth Agerholm er organisationsudvikler, facilitator, konferencedesigner og jazzmusiker. Han assisterer virksomheder og organisationer med at skabe agile og innovative virksomhedskulturer. Ved hjælp af motiverende og effektive møder der skaber resultater. Han uddanner master facilitatorer og designer og moderer konferencer og strategiprocesser.

Kenneth har et fokus på innovationsprocesser og har erfaring med at facilitere innovation, design sprints og bæredygtighedsprojekter.

Læs mere om Kenneth Agerholm