NANNA MUNK

Organisationskonsulent
Ledelse, organisationsudvikling, forandringsdesign og netværk

Ledelse, samarbejde og facilitering

Som organisationskonsulent hjælper jeg organisationer og virksomheder med at skabe en god ledelses- og samarbejdskultur, fx ved at arbejde med teams, lederudvikling, feedbackkultur, forandringsledelse og netværksopbygning.

Når jeg møder en ny kunde, er jeg altid nysgerrig på den kultur og historie, jeg træder ind i. Jeg trækker på mine erfaringer gennem mange år som konsulent, men for mig er nærvær i enhver ny situation mit vigtigste værktøj. Som udefrakommende kan (og vil) jeg udfordre mine kunder, men altid med stor respekt for dem.

Gennem årene har jeg arbejdet med mange organisationer, bl.a. AP Pension, Undervisningsministeriet, Ledernes Hovedorganisation, Region Sjælland, Stavanger Kommune, Københavns Lufthavne, SDC og mange flere. Jeg har arbejdet meget med facilitering af små og store grupper, men arbejder også med individuelle samtaleforløb, primært for ledere.

Teoretisk og værktøjsmæssigt finder jeg stor inspiration i systemisk og narrativ teori, læringsteori, organisationspsykologi, kommunikationsteori, sociologi og kompleksitetsteori.

  • +45 30 13 18 62
  • munk@flok.dk
LinkedIn

CV

  • Cand.mag. i Medievidenskab og Dansk
  • Eksamineret facilitator fra DME
  • Den narrative konsulent, forløb i DISPUK
  • Complexity in Organizations, forløb David Snowden, London
  • Ejer af MUNK & MENING 2008-2019

 

Resten af FLOK om Nanna:
Nanna er idealisten i FLOK, grundig, værdibaseret og målrettet – aldrig uden glimt i øjet. Når Nanna faciliterer og formidler føler du dig heeeelt tryg.

Vi vil røbe at:
Nanna forstår norsk. Hun siger, det er fordi hun ofte arbejder i Norge, men vi andre tror det er fordi hun har set Skam så mange gange.

Cases

Se eksempler på løste opgaver her

Effektive møder i AP Pension

En analyse af mødekulturen og et kompetenceforløb for cirka 30 ledere har ændret mødekulturen i AP Pension til det bedre.

LÆS MERE

Styrket ledergruppe på DTU

En række teamseminarer har givet en ledergruppe på DTU et fælles ståsted for målsætning og opgavefordeling.

LÆS MERE

Forandringsledelse til 1300 skolefolk i Norge

Norske nationale visioner på skoleområdet skulle omsættes lokalt.

LÆS MERE