Præsentationstræning

HVOR OG HVORNÅR:
København kl. 09.00 – 16.00

3. september 2020 Introrabat 10%!
11. februar 2021
1. september 2021

PRIS OG TILMELDING:
DKK 2.500 (eks. moms)
Tilmeld dig på flok@flok.dk

1-DAGS KURSUS

Du har sikkert allerede undervist, holdt oplæg og fremlagt mange gange. Men du trænger til ny inspiration og til at ryste gamle vaner af dig. Du ønsker at gå i præsentations-laboratoriet og udvikle og finpudse dine bedste sider. Måske du ønsker at få indsigt i hvordan du undgår nervøsitet eller hvordan du kommer af med dine særlige sider. Eller måske ønsker du at få viden om, hvordan både du og dit publikum får mere energi.

Hvad får du på kursusdagen?

Præsentationstræning handler både om at kunne formulere et klart budskabet, og at få det ud over rampen. Men præsentationstræning handler også om at få kontakt til dit publikum, at mærke og bruge den energi, som dine tilhører giver tilbage. Derfor har præsentationstræning i FLOK fokus på det dialogiske aspekt, på at inddrage og involvere publikum.

Når du skal op på scenekanten har din personlige fremtræden stor betydning. Derfor træner vi både kropssprog, stemme og vejrtrækningen, så du kan fremstå med dine styrker og viser dine bedste sider frem.

Du vil på dagen få:

  • Personlig feedback så du kan tage næste skridt i din udvikling
  • Træning og øvelser til bruge din krop når du præsenterer
  • Gode råd så din stemme og vejrtrækning støtter dig i din fremtræden
  • Ideer til inddragende og involverende tiltag
  • Hjælp til fokusering og konkretisering af dit indhold

Ved at være på kursus i præsentationstræning, får du en unik indsigt i dig selv og dine styrker. Det kan nemlig være sjældent at man underviser eller oplægsholder får feedback som man faktisk kan bruge til noget – feedback, som giver lyst og mod til udvikle sig til næste niveau.

Hvem kan deltage:

Dagen er for dig der har lyst til at udvikle din personlige fremtræden. Du kan være underviser, leder, konsulent, projektleder, oplægsholder eller facilitatorer.

Undervisere:

Signe Bonnén har gennem 25 år undervist i præsentationsteknik, personlig fremtræden og dialogisk kommunikation. Hendes undervisning tager udgangspunkt i den enkeltes styrker og vejleder og giver individuel feedback – så deltagerne har mulighed for selv at arbejde videre. Læs mere om Signe her.

Vil du videre mere om kurset?
Kontakt underviser Signe Bonnén: bonnen@flok.dk / 60 81 76 71

Kurset tilbydes også som et internt forløb på jeres arbejdsplads.
Kontakt underviser Signe Bonnén for mere info: bonnen@flok.dk / +45 60817671