Kursus - præsentationstræning

Tilmeld dig vores kursus og få konkrete tips og tricks til din præsentation.

HVOR OG HVORNÅR:
København kl. 09.00 – 16.00

11. februar 2021 Introrabat 10%
1. september 2021

PRIS OG TILMELDING:
DKK 2.500 (eks. moms)
Tilmeld dig på flok@flok.dk

1-DAGS KURSUS

Kursus i præsentationstræning tager udgangspunkt i at du sikkert allerede har undervist, holdt oplæg og fremlagt mange gange. Men du trænger til ny inspiration og til at ryste gamle vaner af dig. Du ønsker at gå i præsentations-laboratoriet og udvikle og finpudse dine bedste sider. Måske du ønsker at få indsigt i hvordan du undgår nervøsitet eller hvordan du kommer af med dine særlige sider. Eller måske ønsker du at få viden om, hvordan både du og dit publikum får mere energi.

Større sikkerhed i din præsentation – det får du på kursusdagen

Præsentationstræning handler både om at kunne formulere et klart budskabet, og at få det ud over rampen. Men præsentationstræning handler også om at få kontakt til dit publikum, at mærke og bruge den energi, som dine tilhører giver tilbage. Derfor har præsentationstræning i FLOK fokus på det dialogiske aspekt, på at inddrage og involvere publikum.

Når du skal op på scenekanten har din personlige fremtræden stor betydning. Derfor træner vi både kropssprog, stemme og vejrtrækningen, så du kan fremstå med dine styrker og viser dine bedste sider frem.

Du vil på dagen få:

  • Personlig feedback så du kan tage næste skridt i din udvikling
  • Træning og øvelser til bruge din krop når du præsenterer
  • Gode råd så din stemme og vejrtrækning støtter dig i din fremtræden
  • Ideer til inddragende og involverende tiltag
  • Hjælp til fokusering og konkretisering af dit indhold

Ved at være på kursus i præsentationstræning, får du en unik indsigt i dig selv og dine styrker. Det kan nemlig være sjældent at man underviser eller oplægsholder får feedback som man faktisk kan bruge til noget – feedback, som giver lyst og mod til udvikle sig til næste niveau.

Hvem kan deltage på kurset i præsentationsteknik?

Dagen er for dig der har lyst til at udvikle din personlige fremtræden. Du kan være underviser, leder, konsulent, projektleder, oplægsholder eller facilitatorer.

Underviser i præsentationsteknik

Signe Bonnén har gennem 25 år undervist i præsentationsteknik, personlig fremtræden og dialogisk kommunikation. Hendes undervisning tager udgangspunkt i den enkeltes styrker og vejleder og giver individuel feedback – så deltagerne har mulighed for selv at arbejde videre. Signe evner at skabe et trygt og tillidsfuldt læringsrum med plads til alle. Læs mere om Signe her.

Vil du videre mere om vores kursus i præsentationsteknik?

Kontakt underviser Signe Bonnén: bonnen@flok.dk / 60 81 76 71

Internt kursus i præsentationsteknik eller kommunikation

Kurser i kommunikation og præsentation tilbydes også som et internt forløb. FLOK tilpasser og målretter altid vores kurser, så de målrettes og relateres din arbejdsplads. Hvis du vil have en uforpligtende snak, så ring eller skriv til kommunikationskonsulent og underviser Signe Bonnén på bonnen@flok.dk / +45 60817671

 

Se flere kurser fra FLOK