Feedbackkultur

HVOR OG HVORNÅR:
København kl. 09:00 – 16:00

9. november 2020
3. maj 2021
1. november 2021

PRIS OG TILMELDING:
DKK 2.500 (eks moms)
Tilmeld dig på flok@flok.dk

Læs Nanna Munk artikel “Fem faldgruber ved feedback”

1-DAGS KURSUS

Få inspiration til, hvordan I får en god feedbackkultur på arbejdspladsen. Få en kultur, hvor I løfter den faglige kvalitet gennem intern feedback mellem kolleger. Det handler om at vælge de rette metoder, men også om at overveje formål, meningsfuldhed og etik. 

Hvad får du på kurset?

Du får afprøvet forskellige feedbackmetoder, som giver dig inspiration til forskellige måder at gribe feedback an på. Vi kigger på forskellige tyder af relationer i feedback (fx kollega, ekspert og leder) og arbejder med hvordan man modtager og giver nyttig feedback. Vi arbejder også med det kulturelle aspekt: Hvordan skaber man en kultur, hvor feedback både er muligt og føles som en naturlig nødvendighed?

På dagen udfolder vi feedback som genre og metode. Hvad gør en god feedback og hvordan kan man arbejde på at få en værdifuld og virksom feedbackkultur på arbejdspladsen?

Det får du på dagen:

  • indsigt i forskellige typer af feedback (fx kollegasparring og leder-feedback)
  • viden om forskellige feedbackmetoder, præsenteret og afprøvet
  • viden om at skabe en feedbackkultur på arbejdspladsen
  • refleksioner omkring med formål, meningsfuldhed og etik omkring feedback
  • et metodekatalog med forskellige feedbackmetoder- og overvejelser feedbackkultur på arbejdspladsen – lige til at tage med hjem og bruge

Hvem er kurset for?

Dagen er for dig, der gerne vil have ideer til, hvordan I får en bedre feedbackkultur på jeres arbejdsplads. Måske er du leder af et team eller leder af ledere. Måske er du en del af en selvstyrende team, hvor I ønsker at få mere glæde af hinanden gennem feedback. Måske er I flere fra samme team, der gerne vil af sted sammen.

Underviser

Nanna Munk er organisationskonsulent og har i 15 år arbejdet med læring og videndeling på arbejdspladsen, herunder feedback som metode. Som en del af lederudvikling og ledernetværk har Nanna arbejdet indgående med, hvordan gensidig faglig udvikling kan ske gennem feedback. Læs mere om Nanna her.

Vil du vide mere om kurset?
Kontakt underviser Nanna Munk: munk@flok.dk / +45 30131862

Kurset tilbydes også som et internt forløb på jeres arbejdsplads.
Kontakt underviser Nanna Munk for mere info: munk@flok.dk / +45 30131862